Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en accuraat te houden, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of exemplarische schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of enige informatie die hierop wordt verstrekt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens, inkomsten, winsten, of kansen, zelfs als we op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade. Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacybeleid, of praktijken van deze externe websites. Het aanbieden van deze links impliceert geen goedkeuring of associatie met de inhoud ervan.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gereproduceerd, gewijzigd, verspreid, of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming. We behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van deze website te wijzigen, inclusief de inhoud van deze disclaimer. Raadpleeg altijd een professionele deskundige voor specifiek advies met betrekking tot uw situatie. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.